About us

Welkom bij Maison Esmee

Mijn naam is Charley. Graag wil ik jullie een beetje meer over mezelf en het ontstaan van Maison Esmee vertellen. Oorspronkelijk ben ik afkomstig van Antwerpen en heb daar ook altijd graag gewoond. Toen ik 15 jaar was besloten mijn ouders om een nieuw avontuur te beginnen en zijn wij verhuisd naar Spanje.

In Spanje heb ik een fantastische tijd gehad en heb ik veel nieuwe mensen leren kennen maar vooral een prachtige cultuur! Opstaan met de zon en hier heel de dag van kunnen genieten, wie houdt hier nu niet van? Door naar een spaanse school te gaan heb ik ook deze taal vloeiend leren spreken. Hola chicas :)

Na 3 jaar genieten zijn wij terug naar België verhuisd en was het weer een beetje aanpassen maar al snel hadden we ons leventje hier weer opgepikt.

Na mijn studies ben ik aan het werk gegaan in een kinderdagverblijf. Hier heb ik een paar jaar gewerkt tot het begon te kriebelen om mijn eigen kinderdagverblijf te openen. In 2015 heb ik dan samen met mijn mama een geweldig kinderdagverblijf overgenomen in Merksplas, De Kangoeroetjes. Dit doen we nog altijd met heel veel liefde en we halen hier erg veel voldoening uit. 

In 2017 ben ik zelf mama geworden van een ongelofelijk prachtige dochter, Esmee. En oooh wat is dit genieten! Ondertussen is Esmee al een flinke kleuter die steeds meer haar eigen persoontje begint te worden. En wat houden we toch van haar! ♥

Ondanks dat mijn leven toch al wel gevuld was met Esmee, mijn man en het kinderdagverblijf, bleef het toch kriebelen om een webshop te hebben. Altijd heb ik wel met dit gedacht gespeeld maar het nooit echt gedaan. Tot ik op een dag dacht, why not? 

Meteen wist ik dat de naam van mijn dochtertje hierin een rol moest spelen, zo kwam ik op de naam "Maison Esmee". En zo gezegd zo gedaan!

Al snel was duidelijk wat het concept zou worden. Een webshop waar je trendy kleding kan vinden voor  jezelf en voor je dierbaarste bezit.

Zo goed als alles in onze baby en kinderafdeling is handmade in Nederland of België, hierdoor ben je verzekerd van super kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Ook de ladies verliezen we uiteraard niet uit het oog! Ook hier zal ik zorgen voor kleding die helemaal fashionable is, mee is met de laatste trends in de modewereld, een goede kwaliteit heeft en toch betaalbaar blijft.

Ook zullen er regelmatig "twinning items" toegevoegd worden. Wie wil nu niet matchen met haar mini-me? 

Mijn doel is om elke vrouw zelfvertrouwen te geven met onze kleding, en kindjes een outfit te geven die er fantastisch uitziet. We streven er ook naar om kleding aan te bieden die kindjes met plezier dragen en waar ze zich niet gehinderd in voelen tijdens het spelen.

Heb je een vraag? Aarzel niet om ons te mailen naar: [email protected] . Je kan ook altijd via Whatsapp sturen naar 0487018665 en ik zal je met plezier zo snel mogelijk een antwoord geven!

Have fun shopping!

Liefs, Charley ♥ 

 

 

[powr-chat id="24edc163_1605425453"]